top of page

WIE ZIJN WIJ?

Keuken wrappen achterkan monteur
wrappen van een keuken schoonsnijden
keukendeurtje wrappen

Met 50 jaar ervaring als bedrijf in het plakken van auto’s, ramen, deuren, etc. hebben wij gezien dat de markt voor het beplakken van interieurs, waaronder keukens enorm is gegroeid.
Het plakken van keukens is zelfs de afgelopen jaren explosief toegenomen. Het zogeheten wrappen van keukens is trending.
Onze foliefabrikanten hebben hier perfect op ingespeeld door hoogwaardige meubelfolies te ontwikkelen die perfect zijn voor het wrappen van keukens.


Keuken wrapping met kwaliteit!
De kwalitatief hoogwaardige meubelfolie is de ideale oplossing voor een totale keuken renovatie met behulp van wrapping. Denk hierbij aan wrapping van keukenkastjes, aanrechtbladen, afzuigkappen, vrijstaande koelkasten, etc. Er zijn zeer veel mogelijkheden.
Het folie is bestand tegen hitte en water, krasvast, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Met wrapping is uw keuken zonder verbouwingswerkzaamheden snel en eenvoudig vernieuwd en is deze direct na aanbreng van het folie weer volledig te gebruiken.

Naast de hoogwaardige meubelfolie zijn onze collega’s ook nog eens volledig gecertificeerd, zodat we de geleverde kwaliteit van de meubelfolies kunnen waarborgen met de kunde van de monteurs.
Tel daarbij de inmiddels jarenlange ervaring van het ‘keuken wrappen’ bij op, zodat keuken restyling met recht specialist genoemd kan worden.

Vraag direct een offerte aan

REFERENTIES

"Een uitbouw is al duur genoeg en hierom was er geen budget meer voor een volledig nieuwe keuken. 
Het wrappen van een keuken leek ons daarom een goed alternatief.
Uiteindelijk de beste keuze gebleken. De keuken ziet er weer uit als nieuw. Zeer blij mee!"

W.M. Prosman
Houten

bottom of page